1. Anasayfa
  2. »
  3. Kadın Sağlık
  4. »
  5. Regl Dönemindeki En İlginç İstekler

Regl Dönemindeki En İlginç İstekler

Sağlık Fikri -
780 0
Regl dönemlerinde kadınların vücut kimyaları etkilenir. Bu dönemde duygusal hassasiyet de artar.Regl dönemlerinde kadınlarda bir takım değişiklikler ve istekler oluşur.
Regl dönemlerinde kadınların en fazla gösterdikleri istek aşırı tatlı yeme ihtiyacıdır. Bu tatlı isteği sınırsız bir istektir. Regl döneminde vücutta mineral kayıbı olur. Bu dönemde kan kaybı da olduğundan şeker düşmesi ve mineral kaybı olur. Bu sebeple her kadında farklı dozlarda olmak üzere tatlı isteği doğurur. Özellikle gece uyumadan önce tatlı krizine girebilirler. Tatlı ihtiyacını karşılamak için kesme şeker bile yiyenler vardır. Gece gece tatlı aramak için çok koca bakkal yollarına düşmektedir.
Regl döneminde en çok istenen tatlı ise çikolatadır. Çikolata yediğinizde beyninizi bir miktar kandırmış olursunuz. Bu istek tamamen psikolojiktir. İlle de çikolata yenecek ise daha sağlıklı olması açısından bitter çikolata tercih edilmelidir. Çikolata da uyuşturucu etkisi de olduğundan kadınlar yedikten sonra ağrı hissi azalmaktadır. Çikolata yediğinizde kendinizi daha sakin hissedersiniz.
Kadınlar regl dönemlerinde normale göre daha fazla seks yapma ihtiyacı hissederler. Seks yapıldığında kadın vücudu rahatlar ve regl ağrısını daha az hissederler. Cinsel ilişki sırasındaki olan kasılmalar ağrılarını daha az hissetmelerini sağlar.
Regl dönemlerinde kahve içmek isteği de artar. Kahve de vücudu rahatlatan ve ağrıyı geçiren özelliği olan bir içecektir. Kahve içmek regl dönemindeki kadınlar için faydalıdır. Kahvenin içeriğinde bulunan kafein uyuşturucu etkisi ile sinirlerin gevşemesini sağlar.
Kadınar regl dönemlerinde çok hassas ve duygusal olurar. Bu dönemdeki kadınlar romantik film seyretmeye bayılırlar. Eşini mutlu etmek isteyen erkekler bu dönemde sevmeseler bile bir kaç saatliğine aşk filmleri izlerler.
Adet döneminde kadınlar yorgun düştükleri için dinlenmek isterler. Hiç bir iş yapmadan ayaklarını uzatıp oturmak, hatta bazen yataktan çıkmadıkları bile olur.
Adet dönemindeki eşleri ile aralarını bozmak istemeyen erkekler onların istekleri doğrultusunda hareket ederlerse sorunsuz olarak yaşamlarına devam ederler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir